Este moda importanta in vietile noastre?

Pana la urma nu este foarte important sa fi o persoana la moda si care sa adopte ultimele trenduri imediat cum acestea au aparut. Ci mai degraba ar trebui sa fim persoane care evolueaza si se schimba o data cu trecerea timpului. Moda ar trebui sa ne faca viata mai colorata si sa ne schimbe starea intr­-una buna. Trebuie sa ne simtim bine ori de cate ori urmam moda si trendurile care apar.

Moda nu este ceva nou in lume de vreme ce este gasita peste tot. Ea se schimba de la an la an dar si­-a facut simtita prezenta si s­-a aratat ori de cate ori a avut ocazia. Si nu doar tinerii sunt cei care sunt in pas cu moda, ci si persoanele mai in varsta si copii sunt la fel de interesati de moda.

Pana la urma oricine poate sa fie la moda, dar diferenta este ca pentru fiecare grupa de varsta si stil exista alte trenduri alte lucruri care sunt la moda. Poti sa iti exprimi foarte bine personalitatea prin moda, si de asemenea le poti exprima celorlalti din jutul tau felul in care te simti. Pentru unele femei si pentru unii barbati aceasta joaca un rol foarte important in vietile lor. Cumparaturile pentru o noua pereche de pantofi pot aduce zambetul si starea de bine pe chipul oricarei femei si chiar si pe cel al unora dintre barbati.

Moda pana la urma este o exprimare artistica a ceea ce este inauntrul nostru. Si multi sunt de parere ca  are puterea de a transforma un om intr­-o cu totul alta persoana. Asa sa fie oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *