Cum sa arati bine in poze

Nu esti pregatita pentru o poza de aproape? Iata cum sa te pregatesti pentru a avea cea mai buna fotografie in cel mai flatant unghi pentru a impresiona pe toata lumea. Era un timp cand o fotografie nereusita era secretul rusinos, ascuns undeva intr-­un sertar pentru totdeauna. Dar acum inarmata cu cateva sfaturi date de experti vei fi perfecta in orice fotografie.

Nu-­ti umple fata de fond de ten si pudra pentru ca in poze va parea nenaturala, ca o masca. Pentru un efect cat mai natural foloseste un strat subtire de fond de ten cremos si un anticearcan pentru a ascunde imperfectiunile, iar daca stii ca fata ta este una uleioasa atunci renunta la fondul de ten si opteaza doar pentru anticercan pentru a ascunde si a estompa toate acele mici defecte care nu iti doresti sa apara in poza.

Pentru ati scoate privirea si ochii in evidenta defineste-­ti genele cu un rimel negru, dar in asa fel incat acestea sa nu para incarcate si greoaie, si sublineaza-­ti cu negru linia genelor. Umple-­ti sprancenele cu un creion intr­o culoare cat mai apropiata de cea a spancenelor tale si apoi estompeaza culoarea pentru un look cat mai natural.

Iar dupa ce ai facut acesti pasi adauga putina culoare. Fara blush fata poate arata in poze palida si fada, si asta chiar daca pielea ta este una mai inchisa la culoare in mod natural. Aplica un roz pal, culoare piersicii sau bronzer pe pometi si in jos spre obraz si inapoi pana la tample, pana obti o culoare difuza si uniforma dar ai grija sa nu exagerezi si sa insisti cu prea multa culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *