Cum sa-­ti impresionezi iubitul  

Esti o norocoasa daca ti-­ai intalnit marea iubire. Toata lumea tanjeste dupa gasirea marii iubiri si dupa relatia perfecta.

In momentul in care esti implicata intr-­o relatie incerci sa faci totul pentru ati impresiona partenerul. Faci anumite lucruri pentru a avea un iubit fericit iar acesta la randul lui gaseste acele lucruri care ii fac partenerei sale placere si i le ofera. Daca iti iubesti partenereul si il respecti trebuie sa-­i indragesti si sa­-i respecti si prietenii, sau macar sa nu ai nimic impotriva daca din cand in cand va vrea sa se vada si sa isi petreca ceva timp si impreuna cu ei. Trebuie sa­-ti amintesti ca iubitul tau a avut o viata si inainte sa te intalneasca pe tine si faptul ca nu ii vei ingradi si interzice sa aibe aceleasi realtii cu prietenii sai, il va face sa te iubeasca si sa te aprecieze si mai mult. Iesi impreuna cu prietenii lui si incearca sa te intelegi bine cu acestia. Iubitul tau isi va dori foarte mult ca tu sa ii placi prietenii si la fel de mult isi va dori si ca prietenii lui sa te placa. Prin aceste lucruri ii vei arata ca ai incredere in el si in alegerile pe care le face si asta ii va da mai multa incredre in relatia voastra si te va aprecia mult mai mult.

Este foarte important sa mirosi frumos pentru iubitul tau. Mirosul poate fi precum un magnet. Nu de multe ori ni se intampla sa mirosim parfumul iubitului la un alt barbat pe strada si sa ne apuce nostalgia si dorul de el, acesta fiind efectul pe care il poate avea parfumul. De asemenea trebuie sa-­i aratam atentie si afectiune partenerului intr-­o relatie romantica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *