Cele mai bune culori de farduri pentru ochii albastrii

Anumite culori iti pot face ochii albastri de la a fi draguti la a fi irezistibili. Poti gasi cele mai bune farduri si culori care sa se potriveasca ochilor tai albastri la orice magazin care se ocupa cu produse cosmetice si de make-up dar si la marile magazine care au sectoare speciale dedicate fardurilor si cosmeticelor. Si chiar daca anumite culori care li se potrivesc ochilor albastri sunt culori pe care nu le-ai purtat nicioadata si ti se poate parea ciudat trebuie sa incerci pentru ca nu sti niciodata ce vei putea obtine.

Doamnele si domnisoarele care sunt norocoasele detinatoare ale unei superbe perechi de ochli albastri, trebuie sa stie ca lor li se potriveste o intreaga paleta coloristica prin care isi pot scoate si mai mult in eividenta frumusetea si culoarea naturala a ochilor, si isi pot face o privire mai adanca si mai misterioasa decat ar putea crede.

Una dintre culorile care flateaza ochii albastrii este portocaliul. Si chiar daca aceasta culoare iti poate parea prea mult pentru ochii tai, atunci ar trebui sa stii ca portocaliul este una dintre cele mai bune si indicate culori de folosit la machiajul ochilor albastrii. Si asta din cauza contrastului pe care il face, ochii vor parea mai luminosi, mai frumosi si irezistibili. Nu trebuie sa porti portocaliu aprins, sunt foarte bune si nuantele acesteiua, cum ar fi culoarea piersicii, coral, bronze, culoarea cuprului sau a ruginii, toate sunt nuante care merg de minune si complimenteaza ochii albastrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *