Ce culoare trebuie sa aiba oja in aceasta toamna

Cu toate ca ne-am fi dorit ca vara sa nu se mai termine, iar vara care a si trecut nici macar nu putem spune ca a fost o vara in toata regula pentru ca nu prea am putut s-o simtim si sa ne bucuram prea mult de ea, o parte din noi isi doreste sa se bucure de toate aceste lucruri mici care vin o data cu toamna, raceala care se simte dimineata in aer, mirosul de frunze uscate si de pamant umed, suprapunerile de pulovere, purtarea gecutelor de piele si a ghetelor si trecerea de la hainele colorate si subtiri de vara, de la machiajele in culori vii si sclipicioase, la culorile neutre, pamantii, atat in ceea ce priveste machiajul cat si hainele si culoarea ojei. Iar una dintre cele mai bune metode de a accentua acest look de toamna este cu ajutorul unei manichiuri fresh, in culorile care sunt cele mai la moda in toamna acestui an.

O culoarea care nu trebuie sa fie neparat in trenduri pentru a fi purtata si pentru a fi potrivita pentru orice moment sau ocazie sunt nuantele de maro. O manichiura facuta cu oja maro va fi una extrem de eleganta si stilata dar in acelasi timp simpla si de efect. Mana va parea ca este toata in aceeasi culoare.

Poti incerca si un roz nude care face un contrast extrem de frumos atunci cand tinuta cu care esti imbracata este una all black. Acesta nuanta de roz este una care se potriveste de minune in pastelurile toamnei si care in acelasi timp ne aduce aminte si de vara insorita si calduroasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *